dimarts, 3 de febrer del 2009

ORIOL NEL·LO VISITA PINEDA DE MAR


22 de gener de 2009
Oriol Nel·lo, Secretari General per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat i membre de CpC, ha ofert a Pineda de Mar una xerrada – col·loqui per parlar del Pla Territorial de l’àmbit Metropolità de Barcelona.

Aquest acte, organitzat per Plataforma de Ciutadans pel Canvi a Pineda de Mar i l’oficina de CpC a Barcelona, va aplegar a prop d’una trentena de persones a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’aquesta vila de l’Alt Maresme.

El Secretari va fer èmfasi en que el PTMB s’està desenvolupant amb la utilització d’una de les eines més importants amb que CpC treballa i amb la qual es basa, la democràcia deliberativa.

Un dels objectius del PTMB és evitar el creixement dispers i crear centralitats urbanes que irradiïn serveis sobre el territori, tot conjugant el desenvolupament i la contenció urbanística.

La intervenció inicial de Nel·lo va estar seguida d’un espai de diàleg i de preguntes entre el Secretari i els presents a l’acte. En acabar la trobada vam obtenir una valoració molt positiva per part dels assistents, els quals van agrair una possibilitat com aquesta per ser informats i alhora escoltats.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat