dijous, 21 de maig del 2009

GRÀCIES CIUTADANIA DE PINEDA / GRACIAS CIUDADANIA DE PINEDA


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
El passat cap de setmana es va fer a Pineda de Mar l’onzena Fira d’Entitats i per quart any consecutiu, Ciutadans pel Canvi ha estat present. Aquest any hem comtat amb la presència de Carme Valls i Llobet, presidenta de Ciutadans pel Canvi qui va intervenir a la inauguració de l’esdeveniment.

A una Fira que creix i millora any rere any, CpC ha continuat amb el seu tarannà de sempre, és a dir fent de la participació ciutadana un objectiu preferent, i els socis i sòcies de la Plataforma de Pineda ens hem bolcat totalment per explicar la proposició de Llei Electoral de Catalunya que la nostra associació ha presentat al Parlament de Catalunya, i com no, amb la recollida de signatures que ens permetrà d’aconseguir que la llei pugui ser debatuda pels diputats i diputades del Parlament.

Ha estat una tasca feixuga, perquè no és el mateix explicar-ho en una presentació adreçada a un grup de persones, que fer-ho dos o tres centes vegades en tan sols dos dies... Però és quelcom que els fedataris i fedatàries que vam jurar o prometre davant la Mesa de control del Parlament complir honestament amb la nostra comesa, ja ho sabíem. I ha valgut molt la pena!

Hem recollit força signatures, però el que és més important hem mobilitzat a les persones, hem ajudat a que molta gent desperti d’una letargia provocada pel conformisme. I sabeu què?, quan els donàvem les gràcies per recolzar-nos amb la seva signatura, molts responien “gràcies a vosaltres per explicar-nos lo”. Això per a nosaltres és ja tot un premi!

Així que volem donar-vos les gràcies, ciutadania de Pineda de Mar, per oferir-nos la vostra confiança.

TEXT EN CASTELLÀ (DALT EL TEXT EN CATALÀ):
El pasado fin de semana tuvo lugar en Pineda de Mar la onceava Fira d’Entitats y por cuarto año consecutivo, Ciutadans pel Canvi estuvo presente. Éste año hemos contado con la presencia de Carme Valls i Llobet, presidenta de Ciutadans pel Canvi quien intervino en la inauguración del acontecimiento.

En una Feria que crece y mejora año tras año, CpC ha continuado con su tarea de siempre, es decir haciendo de la participación ciudadana un objetivo preferente, y los socios y socias de la Plataforma de Pineda nos hemos volcado totalmente para explicar la proposición de Ley Electoral de Catalunya que nuestra asociación ha presentado en el Parlament de Catalunya, y como no, con la recogida de firmas que nos permitirá conseguir que la ley pueda ser debatida por los diputados y diputadas del Parlament.

Ha sido una dura tarea, porque no es lo mismo explicarlo en una presentación dirigida a un grupo de personas, que hacerlo dos o trescientas veces en tan sólo dos días... Pero es algo que los fedatarios y fedatarias que juramos o prometimos ante la Mesa de Control del Parlament cumplir honestament con nuestro cometido, ya sabíamos... ¡Y ha valido la pena!

Hemos recogido muchas firmas, pero lo que es todavía más importante hemos movilizado a las personas, hemos ayudado a que mucha gente despierte de un letargo provocado por el conformismo. Y ¿sabéis qué?, cuando les dábamos las gracias por apoyarnos con su firma, muchos respondían “gracias a vosotros por explicarlo”. ¡Esto, para nosotros ya es un todo un premio!

Así que queremos daros las gracias, ciudadanía de Pineda de Mar, por ofrecernos vuestra confianza.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat