dijous, 12 de juliol del 2007

Aquest dissabte la VIII Convenció de CpC


Pineda acollirà, aquest dissabte, la VIII Convenció de Ciutadans pel Canvi. La convenció tindrà per lema “Nous temps, nous canvis” i abordarà el futur d’aquesta formació.


La convenció es farà aquest dissabte al Restaurant Mas Pi. Ciutadans pel Canvi és una associació cívico-política present al Parlament de Catalunya dins el grup socialista. El desembre passat van començar un procés participatiu de renovació arreu de Catalunya, que culminarà el 30 de juny en la convenció a Pineda. En aquesta convenció es tractaran els 3 eixos clau per al futur de Ciutadans pel Canvi: la presència institucional de l’entitat, la forma jurídica i el canvi d’imatge. Ciutadans pel Canvi és una associació cívico-política que neix l'any 1999 amb la constatació que cal un canvi profund en les formes de governar i de fer política a Catalunya, que inicialment tenia l'objectiu de donar suport a la candidatura de Pasqual Maragall a la presidència de la Generalitat. L'entitat treballa per enfortir la democràcia, retornant la política als ciutadans; lluita contra totes les formes d'exclusió social; i persegueix l'impuls de l'autogovern per aconseguir un catalanisme integrador, progressista i solidari. CpC s'articula a través de plataformes territorials distribuïdes arreu de Catalunya i de grups de treball o plataformes sectorials que debaten els principals temes d'interès ciutadà.


Està presidida per Carme Valls Llobet icompta actualment amb 5 diputats al Parlament, que estan integrats al Grup Socialistes-Ciutadans pel Canvi. Té el suport de quasi mig miler de persones associades, algunes de les quals estan implicades en la política local dels seus municipis, i està connectada via e-mail amb més de 6.000 simpatitzants.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat