dilluns, 9 de juliol del 2007




Roda de Premsa de la Convenció

Ciutadans pel Canvi afronta la seva renovació a la Convenció d’aquest dissabte a Pineda, i que comptarà amb la participació de Pascual Maragall i Manuela de Madre, entra d'altres personalitats. L’associació cívico-política Ciutadans pel Canvi (CpC), integrada dins el grup parlamentari socialista, celebra demà la seva Convenció anual. Sota el lema “Nous temps, nous canvis”, l’entitat decidirà les noves línies de futur. Culminaran així un procés participatiu de reflexió i debat que s’està desenvolupant des del desembre de 2006. La Plataforma Ciutadans pel Canvi, presidida per Carme Valls compta actualment amb 5 diputats al Parlament, que estan integrats al Grup Socialistes-Ciutadans pel Canvi. A Pineda, Ciutadans pel Canvi té una regidora, Lídia Lluís, que també forma part del Grup Socialista. La presentació de la convenció es va fer ahir a Can Comas, amb la diputada Carme Valls, la regidora Lídia Lluís i també per part de Jordi Sancho Portaveu de la Plataforma i Jordi Gras Coordinador de Ciutadans pel Canvi de Pineda. La diputada Carme Valls va explicar que han escollit Pineda per l’interés que hi ha en obrir la política a la participació ciutadana. Carme Valls ha explicat que Ciutadans pel Canvi aposta perquè els ciutadans s’incorporin al debat i la implicació en la vida pública i social. Ciutadans pel canvi ha debatut sobre 3 idees clau:



1) La presència institucional de CpC, tant en l’àmbit municipal com en l’autonòmic;
2) El marc jurídic de l’entitat;
3) La possibilitat de dotar-se d’una nova imatge. Les conclusions d’aquest procés de participació seran la base de la votació del plenari de la Convenció aquest dissabte a Pineda.

La plataforma Ciutadans pel Canvi, integrada al grup socialista, no té res a veure amb el Partit per la Ciutadania que ha entrat recentment a la Generalitat

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat