divendres, 23 de maig del 2008

IX CONVENCIÓ DE CIUTADANS PEL CANVI


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Novena Convenció de Ciutadans pel Canvi, sota el lema “Fes el Canvi”, el proper 31 de maig a El Prat de Llobregat (Centre Cívic Jardins de la Pau).

En aquesta Convenció comencem una nova etapa del Canvi. Durant el darrer any ens hem dotat d'uns nous Estatuts, hem treballat en la nova imatge de CpC i, en el marc del programa d'Acció Política, hem definit les noves campanyes que ens permetran reforçar la vessant cívica de CpC, tal com es va acordar a la darrera Convenció (Pineda 2007). També, en aquest sentit, hem endegat, amb molt bona acollida, alguns dels altres programes: l'Àgora Política, l'Escola de Formació, l'estratègia de comunicació i hem reforçat el treball en xarxa amb entitats d'arreu d'Espanya amb la I Trobada de Ciutadania per la Democràcia.

Enguany, en el marc d'aquesta IX Convenció:

< Proposarem i treballarem plegats les noves campanyes de CpC, que volen impulsar canvis socials d'acord amb els nostres objectius fundacionals:l'enfortiment d'una democràcia plenament participativa, la lluita contra totes les formes d'exclusió social i l'impuls de l'autogovern de Catalunya, dins una Espanya Federal [+] info

< Elecció de la nova Junta Rectora de CpC i la Presidència [+] info

< Presentar la nova imatge de CpC: nou logo i nova pàgina web [+] info

Per qualsevol consulta pots posar-te en contacte amb Ciutadans pel Canvi:

< Trucant al tel. 93 317 12 14, de dilluns a divendres de 9 a 19 h.
< o enviant un correu electrònic a correu@pelcanvi.org

TEXT EN CASTELLÀ (DALT EL TEXT EN CATALÀ)
Novena Convención de Ciutadans pel Canvi
, bajo el lema “Fes el Canvi” (Haz el Cambio), el próximo 31 de mayo en El Prat de Llobregat (Centre Cívic Jardins de la Pau).

En esta convención comenzamos una nueva etapa del Cambio. A lo largo del último año nos hemos dotado de unos nuevos Estatutos, hemos trabajado en la nueva imagen de CpC y, en el marco del programa Acción Política, hemos definido las nuevas campañas que nos permitirán reforzar el apartado cívico de CpC, tal y como se acordó en la última Convención (Pineda 2007). También en este sentido, hemos puesto en marcha, con una muy buena acogida, otros programas: el Ágora Política, la Escuela de Formación, la estrategia de comunicación, y hemos reforzado el trabajo en red con entidades de toda España con la I Encuentro de Ciudadania por la Democracia.

Este año, en el marco de la IX Convención:

< Propondremos y trabajaremos todos juntos las nuevas campañas de CpC, que quieren impulsar cambios sociales de acuerdo con nuestros objetivos fundacionales:

El fortalecimiento de una democracia plenamente participativa, la lucha contra todas las formas de exclusión social y el impulso del autogobierno de Catalunya, dentro de una España Federal.

< Elección de la nueva Junta Rectora de CpC y la Presidencia.

< Presentar la nueva imagen de CpC: nuevo logo y nueva página web.

Para cualquier consulta puedes ponerte en contacto con Ciutadans pel Canvi:
< llamando al teléfono 93 317 12 14, de lunes a viernes de 9:00 a 19:00
< o enviando un correo electrónico a correu@pelcanvi.org

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat