dimecres, 28 de maig del 2008

PRESENTACIÓ DE LA IX CONVENCIÓ DE CPC: FES EL CANVI / PRESENTACIÓN DE LA IX CONVENCIÓN DE CPC: HAZ EL CAMBIO

TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Ciutadans pel Canvi es consolida com espai de pensament, debat i acció política per a la ciutadania.

Barcelona, 27 de maig de 2008.- L’associació cívico-política Ciutadans pel Canvi (CpC) ha presentat aquest matí a Barcelona les noves campanyes d’acció política que es començaran a treballar i a debatre a la Convenció que l’entitat celebrarà el proper dissabte 31 de maig al Prat de Llobregat. CpC consolida la seva vessant més cívica, progressista, federal i republicanista.

El desenvolupament parcial de les democràcies ha segrestat la responsabilitat de la ciutadania. Els ciutadans i ciutadanes pel Canvi reivindiquen el paper de la ciutadania activa com a actor polític. Carme Valls, actual presidenta de CpC i candidata a la Junta, ha assenyalat la voluntat de l’entitat de continuar defensant les noves formes de fer política, treballant per una democràcia de qualitat i obrint per a la ciutadania espais reals de debat i reflexió política, que vagin més enllà dels àmbits institucionals i acadèmics.

En el seu balanç de l’acció portada a terme durant el darrer any, Valls ha destacat la consolidació de les Àgores de CpC (3 cicles diferents de debats), a les quals han participat unes 650 persones; la creació del Grup Liceu, com a motor d’articulació d’un nou discurs progressista i d’anàlisi dels canvis socials; el reforçament de l’Escola Ciutadana de Formació Política, que ha celebrat 5 aules de formació i seminaris sobre mediació, participació ciutadana i participació en clau de gènere, amb un total de 140 participants; la celebració de Sopars federals i altres actes a diversos municipis de Catalunya, amb un seguiment de 110 persones.


TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
Ciutadans pel Canvi se consolida como espacio de pensamiento, debate y acción política para la ciudadanía.

Barcelona, 27 de mayo de 2008.- La asociación cívico-política Ciutadans pel Canvi (CpC) ha presentado esta mañana en Barcelona las nuevas campañas de acción política que se empezarán a trabajar y a debatir en la Convención que la entidad celebrará el próximo sábado 31 de mayo en El Prat de Llobregat. CpC consolida su vertiente más cívica, progresista, federal y republicanista.

El desarrollo parcial de las democracias ha secuestrado la responsabilidad de la ciudadanía. Los ciudadanos y ciudadanas por el Cambio reivindican el papel de la ciudadanía activa como actor político. Carme Valls, actual presidenta de CpC y candidata a la Junta ha señalado la voluntad de la entidad en continuar defendiendo las nuevas formas de hacer política, trabajando por una democracia de calidad y abriendo para la ciudadanía espacios reales de debate y reflexión política, que vayan más allá de los ámbitos institucionales y académicos.

En su balance de la acción llevada a cabo durante el último año, Valls ha destacado la consolidación de las Ágoras de CpC (3 ciclos diferentes de debates), en los cuales han participado unas 650 personas; la creación del Grupo Liceo, como motor de articulación de un nuevo discurso progresista y de análisis de los cambios sociales; el refuerzo de la Escuela Ciudadana de Formación Política, que ha llevado a cabo 5 aulas de formación y seminarios sobre mediación, participación ciudadana y participación en clave de género, con un total de 140 participantes; la celebración de Cenas federales y otros actos en diversos municipios de Catalunya, con un seguimiento de 110 personas.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat