dijous, 22 de febrer del 2007

Ciutadans pel Canvi



Darrerament i sobre tot a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, ens han arribat molts comentaris de ciutadans i ciutadanes que han confós a Ciutadans pel Canvi amb un partit polític de recent aparició, Ciutadans para la Ciudadanía.

La Plataforma de Ciutadans pel Canvi de Pineda de Mar, vol fer saber a la ciutadania que el ideari i el tarannà d’aquest partit polític no te res a veure amb el nostre moviment cívic - polític, i lamentem la circumstància de que hi hagi gent que els hagi donat el seu suport pensant que es tractava de nosaltres.

Aquesta confusió s’ha vist afavorida pel fet de que aquest partit polític va afegir a la seva imatge un nom molt semblant al nostre i unes sigles gaire bé idèntiques a les que utilitzem nosaltres des de ja fa uns quants anys.

Ciutadans pel Canvi va ser creada a l’any 1999 per en Pasqual Maragall i la vocació de la nostre associació es d’una esquerra progressista i un catalanisme integrador, amb un programa de contingut altament social, cultural i de protecció al medi ambient.

No cal dir que ens veiem a les antípodes idearies d’aquest partit polític, i tot i que pensem que totes aquestes coincidències amb la imatge de la nostre associació han estat fortuïtes, ens veiem amb l’obligació i la responsabilitat moral de avisar a la ciutadania per tal d’evitar més confusions.

Ciutadans pel Canvi – Plataforma de Pineda de Mar.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat