dijous, 22 de febrer del 2007

Que es Ciutadans pel Canvi

Ciutadans pel Canvi ens presentàrem en societat a Pineda de Mar el 14 de Febrer del 2006. Estem formats per gent de Pineda de Mar, amb molt diversa ideologia política i fins i tot, per ciutadans apolítics, però que coincidim amb les nostres inquietuds així com amb un ferm desig de canviar les coses. De canviar per millorar... Amb vocació de fer arribar la veu del poble, (les seves inquietuds, les seves angoixes, les seves pors, les seves reivindicacions, les seves protestes ...) a l’ajuntament.

Per que creiem certes les paraules d’un Regidor de l’ajuntament quan va dir el dia de la nostre presentació, que podríem ser la connexió que es necessita entre la gent del carrer i el govern, ja que de vegades els politics quan estan immersos als problemes del dia a dia se’n obliden d’aquest contacte tan important, i no viuen la realitat del poble.
Ciutadans pel Canvi – Pineda de Mar, no som un partit polític ! som una Plataforma Cívica totalment independent, i estem totalment decidits a dur a terme totes les nostres accions amb l’únic condicionament de la nostre pròpia consciència humana.

Hi a molts temes que necessiten ser revisats i tinguts amb compte al nostre poble, i de moment CpC - Pineda de Mar comença la seva caminada amb uns quans d’ells, dels quals us oferim un petit esbós. Ara bé la nostra força sou vosaltres, i comptem amb el vostre ajut per que ens feu arribar totes les vostres propostes.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat