dijous, 22 de febrer del 2007

OBJECTIUS DE CIUTADANS PEL CANVI




A Ciutadans pel Canvi – Plataforma de Pineda de Mar, basem la nostra creació i raó fonamental de ser en treballar pels ciutadans i ciutadanes de Pineda de Mar, promovent el catalanisme integrador i de progrés, buscant solucions a les problemàtiques del poble i fent-les arribar on calgui. Per la qual cosa, i com a resum de les Cent Propostes de Canvi del nostre programa, ens fixem els següents objectius:

1 – Facilitar a les persones i/o famílies amb dificultats econòmiques, informació i accés a primeres vivendes (pisos).

2 – Serveis socials a l’abast de tothom, independentment de llur situació legal. Assessoria a l’immigra’t per la seva plena integració social, cultural, lingüística i de costums a Pineda de Mar.

3 – Policia de proximitat. Potenciar la presència de les forces de seguretat als barris i carrers. Proveir a la policia local dels recursos necessaris per que actuï amb plena efectivitat.

4 – Aconseguir equipaments per cobrir les necessitats educatives i culturals de la població. Supervisió de escoles i instituts, amb politiques d’acostament al personal docent, pares i mares, i alumnes.

5 – Evitar l’explotació laboral. Creació d’escoles taller de Formació Professional. Potenciar el sector dels autònoms i les iniciatives empresarials. Inserció laboral de persones amb discapacitats.

6 – Promoure l’afavoriment de l’emancipació dels joves, facilitant-los l’accés al mon laboral i a l’habitatge, així com la seva participació en la vida social i cultural de Pineda de Mar.

7 – Igualtat amb independència del gènere, edat, raça, o conviccions ètiques i filosòfiques de les persones. Eliminar la violència de gènere i els maltractaments als infants i la gent gran.

8 – Garantir la sostenibilitat del medi ambient. Seguiment i aplicació de l’Agenda21. Impulsar les energies alternatives. Control de la contaminació mediambiental i acústica.

9 – Estendre l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), amb accés lliure a tot el municipi.

10 – Recuperar els espais públics dels barris com a eix de convivència. Potenciar el transport públic i l’ús de la bicicleta. Política de manteniment de carrers i infraestructures. Creixement sostenible del municipi.

11 – Promocionar la salut mitjançant l’activitat física i millorar les instal·lacions esportives. Ampliar i potenciar els serveis i les infraestructures sanitàries de la població.

1 comentari:

Carme Valls-Llobet ha dit...

Salutacions als ciutadans i ciutadanes pel canvi de Pineda:
us felicito per les vostres porpostes per Pineda, i us voldria preguntar que hi ha de veritat a la noticia que va sortir a la premsa, de una denuncia de la interventora del ajuntament actual.
Us convido a penjar les propostes fetes per tots els socis i sócies de Ciutadans pel canvi, per les municipals.
Una abraçada i seguiu endavant.
Cordialment
Carme Valls-Llobet

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat