dijous, 22 de febrer del 2007

Depuradora de l'Alt Maresme



Volem fer arribar a tota la ciutadania de Pineda de Mar, així com a tots els partits polítics, entitats i associacions, aquest manifest de sis punts sobre l’emplaçament que es vol fer de la Depuradora de l’Alt Maresme Nord a la platja de Pineda de Mar.
1. La Depuradora de l’Alt Maresme Nord es necessària pel nostre municipi, però no a qualsevol preu. No a canvi de la nostre platja. No al costat de les nostres llars. No a prop de les nostres escoles. No a canvi de destruir l’ecosistema i el nostre entorn natural. Si, volem la depuradora!, però no supeditats a interessos especulatius i/o econòmics.
2. Considerem que l’emplaçament més adient per aquesta infraestructura es el Pla de Grau a Malgrat de Mar, ja que aquest es l’únic emplaçament que ha estat consensuat pels cinc municipis involucrats.
3. L’emplaçament que actualment està en estudi per part de la Agència Catalana del Aigua (la Platja de Pineda de Mar), ha estat rebutjat pública i oficialment pel Ple del Ajuntament, el qual representa a la ciutadania de Pineda de Mar i amb la seva decisió ha expressat la voluntat dels ciutadans i ciutadanes de la nostra població.
4. La raó donada per la Agència Catalana del Aigua (alt cost econòmic) per excloure l’opció de Malgrat de Mar, queda desvirtuada pel fet de doblar el cost pressupostat amb les instal·lacions que es volen fer a Pineda de Mar.
5. El govern català amb un tarannà social, progressista, i respectuós amb el medi ambient no pot permetre una injustícia com aquesta, i demanem a la Generalitat de Catalunya que torni a considerar l’emplaçament de la Depuradora.
6. Demanem a tots els ciutadans i ciutadanes de Pineda de Mar, que hi participin activament en totes les accions que s’organitzin en contra de l’emplaçament de la depuradora a la nostre platja, i convidem a tots els partits politics, entitats i associacions que siguin contraris a aquesta ubicació, a afegir se a les nostres reivindicacions i recolzar públicament aquest manifest.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat