dijous, 22 de febrer del 2007

DECÁLEG D’OBJECTIUS DE CIUTADANS PEL CANVI – PINEDA DE MAR



1 – Destinar el 0.7% del ingressos per quotes de CpC - Pineda de Mar a associacions no municipals ni governamentals, que siguin de caràcter solidari i independents.

2 – Eliminar la pobresa al nostre poble. Treballar per tal de reduir el percentatge de persones amb uns ingressos inferiors al salari mínim inter professional. Evitar l’explotació laboral.

3 - Afavorir l’inserció social, econòmica i laboral de les persones amb discapacitats.

4 - Serveis Socials a l’abast de tot hom, independentment de la seva situació legal. Promoure l’igualtat amb independència del gènere, edat, raça, o conviccions ètiques i filosòfiques de les persones. Assessoria a l’immigrant per la seva plena integració social cultural, lingüística i de costums a Pineda de Mar.

5 – Promoure l’igualtat entre gèneres i l’autonomia de la dona . Eliminar la violència de gènere i els maltractaments als infants i la gent gran. En definitiva, defensar els drets humans sense distinció pel gènere, edat, raça, o conviccions ètiques i filosòfiques de les persones.

6 – Garantir la sostenibilitat del medi ambient. Fer un seguiment exhaustiu de l’Agenda21 de Pineda de Mar.

7 – Recolzar i aconsellar a malalts de càncer, SIDA, i d’altres malalties.

8 – Fomentar una Associació Municipal (composta per membres de tots els grups polítics, plataformes i associacions cíviques que vulguin adherir-se) per el desenvolupament de Pineda de Mar. Accés a les noves tecnologies de l’informació i de la comunicació per a tot hom.

9- Promoure l’afavoriment de l’emancipació dels joves, facilitant-los l’accés al món laboral i a l’habitatge, així com la seva participació en igualtat dels drets i deures en la vida social i cultural de Pineda de Mar.

10– Fer que el Ple de l’Ajuntament sigui realment del poble i per el poble. Aconseguir un torn de 20 minuts a cada Ple, per que els ciutadans puguin preguntar o fer arribar d’una forma directa i pública les seves queixes i propostes.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat