dijous, 22 de febrer del 2007

Les properes eleccions Municipals Maig 2007





La Plataforma de Ciutadans pel Canvi de Pineda de Mar, després de rebre reiterades preguntes i rumors sobre la nostre presència a les properes eleccions municipals del mes de maig, volem aclarir que no presentarem cap llista a les mateixes.

Per altre banda fem públic els nostres onze objectius programàtics (resum del nostre programa de Cent Propostes de Canvi per Pineda de Mar), els quals reflecteixen l’esperit i la filosofia de la Associació, i el nostre desig de generar un canvi i fomentar la participació ciutadana en el dia a dia de fer política. Amb aquesta tasca volem donar a conèixer a la ciutadania que la responsabilitat i el dret com a ciutadans no acaba a les urnes, si no que te una durada de quatre anys.

Donat que no som cap partit polític, i que com ja hem aclarit no presentem llista pròpia a les eleccions municipals, desitgem que els partits politics del nostre municipi facin seves les nostres intencions de canvi i de fer política de participació ciutadana, afegint les nostres propostes als seus respectius programes.

Contador

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Cibertira Poliblocs.cat